Résidence du Banel Français Nederlands English Domaine du Banel Langue sélectionnée CampingChaletsMobil-homesRestaurantActivitésSituationContactLiens
Video1 Video2
Résidence du Banel anwb 8.4
Welkom op onze Camping Du Banel,
Beste Kampeervrienden,

Wij zijn een kleine familie camping en zijn Nederlands sprekende eigenaars.
Camping Du Banel is prachtig aangelegd in een oase van rust en groen, beschikt over een goed onderhouden en gedraineerd terrein.

Een oase van rust en kalmte in het groen, om te ontsnappen aan de dagelijkse stress van het stadsleven. Afgelegen van alle verkeersdrukte. Bij ons kan u ontspannen uw vakantie doorbrengen in de schitterende, rustige natuuromgeving. De camping grenst meteen aan de bossen en de ligging van de camping zorgt voor complete rust. Maar ook actievelingen komen aanbod, wandelen, fietsen, paardrijden, kanovaren, vissen, golfen en veel historie in de omgeving. Bij ons beleeft u een geweldige vakantie in de Franse Ardennen!

Een wandelaar kan klein en groot wild bewonderen op de eindeloze wandelingen. Het aantal wandelpaden is honderden kilometers lang. Onderweg geniet u van talloze beekjes en bronnen. U kunt er pauzeren onder eeuwenoude beuken.
In de herfst strelen de vallende bladeren ons bij het rapen van paddenstoelen in een herfstbries.

VOORZIENINGEN VAN TOPKWALITEIT :
Camping du Banel biedt haar kampeerders ruime staanplaatsen van ongeveer 200m2 met u EIGEN PRIVE BADKAMER met warm water(douche, toilet, wastafel) met een elektriciteits aansluiting van 16A. Wij hebben ook 2 prive badkamers die helemaal zijn uitgerust voor mindervaliden.

PUUR NATUUR

De camping is open van 1 april-31 oktober, 7/7 24u/24.
Openingsuren het onthaal is open van 10h00 tot 15h00 en van 17h30 tot 23h00.

Glenn et Wendy
Domaine du BanelTeken de GastenboekRésidence du Banel