Résidence du Banel Français Nederlands English Domaine du Banel Langue sélectionnée AccueilChaletsMobil-homesRestaurantActivitésSituationContactLiens
Video1 Video2
BESTE KAMPEERVRIENDEN,

De oppervlakte van de camping bedraagt 13 hectare met 60 kampeerplaatsen. Ongeveer de helft van het terrein wordt vrijgehouden voor het trektoerisme (per nacht of een x weken) De andere helft is voor onze jaarplaatsen.
Het domein wordt door een groot bebost gebied overheerst. Een bron, vijvers en een beek verfrissen het gebied op warme dagen.

Het terrein is uitgerust met een verharde weg naar de kampeerplaatsen en straatverlichting. Er wordt dag en nacht een oogje in het zeil gehouden. Tevens is er een slagboom waarvoor u een elektrische sleutel krijgt (borgsom)
Résidence du Banel, le camping

VOORZIENINGEN VAN
TOPKWALITEIT :
Camping du Banel biedt haar kampeerders ruime staanplaatsen van ongeveer 200m2 met u EIGEN PRIVE BADKAMER met warm water(douche, toilet, wastafel) met een elektriciteits aansluiting van 16A.
Wij hebben ook 2 prive badkamers voor mindervalide. Ook het gemeenschappelijke afwas , was en droger gebouw ontbreekt niet.
Résidence du Banel, le camping
Lees het vervolg...
Résidence du Banel, le camping avec accés handicapé Op de andere foto's   Zie onze plan
Nos Tarifs   Een reservering te maken
Domaine du BanelTeken de GastenboekRésidence du Banel